Tortyr

Skulle precis hälla upp min första drink för kvällen när jag insåg att jag inte tränat än. Ingen träning = inga Mojitos. Ve och fasa. Har nu uthärdat 15 min långt motionsprogram, måhända en aning kort, men tillräckligt för att få lår-, mag- och armmuskler stumma av ansträngning. Motion mkt hemskt. Tortyrlikannde. Förstår inte folk som uppskattar träning. Utan tvivel galna, desperata alternativt stora lögnare.

Kittlig?

Fast tack vare tråkig neurovetenskapsuppgift har jag nu lärt mig varför det inte kittlas när man kittlar sig själv - när man kittlar sig själv kan nervsystemet förutse kittlingen och hur den kommer att kännas, vilket innebär att det kittlas mindre än när någon annan kittlar en.

Gode gud!

Vill inte läsa om kognitiv neurovetenskap. Vill sitta i soffan, dricka Cherry coke (varför finns inte Cherry coke i Sverige? varför?), äta jordnötssmörgåsar och titta på Father Ted. Fullkomligt legitim anledning att inte jobba på tråkig neurovetenskapsuppgift. Fattar ju vem som helst.

Fb-stalking

Något jag ägnar mig åt med oroväckande frenesi. Har insett att jag numera ägnar mig åt så intensiv fb-stalking att jag numera ej längre är säker på vilka jag faktiskt känner IRL och vilka jag enbart känner igen från alltför många timmar på ansiktsboken, går därför runt och hälsar godtyckligt på folk till höger och vänster utan att egentligen veta om jag ens har pratat med dem. De ser ju så bekanta ut!

To go out or not to go out?

Det är frågan. Emot: mkt att göra, är fattig, har lång dag framför mig imorgon. För: det är roligt. Alltid ett tungt vägande skäl vid samtliga livets små vägval.

Jodå

Grannar hunnit med ytterligare ett gräl. Lugnt för tillfället dock, är antagligen inte hemma.
Skulle gått på Carnage imorgon, skandalomsusad barrunda med maskeradtema, besöker olika städer i Storbritannien. Imorgon kommer turen till en stad nära mig, men jag får inte gå. Nadine har blivit sjuk och måste stanna hemma och kurera sig. Är inte alltför besviken, har haft nog av fylla och skandaler de senaste veckorna. Behöver stanna hemma, studera som en snäll flicka och äta choklad.

Kall

Lägenhet mkt kall. Avsevärd fördel med att ha pojkvän: pojkvänner är varma. Som element, ungefär. Avger mkt värme. Kan övertalas värma frusna kroppsdelar, typ kalla små tår och fingrar.

Herregud!

Grannar grälar. Igen. Önskar nästan jag kunde höra vad de grälar om, nyfikenheten blir olidlig emellanåt. Men mest av allt önskar jag att de kunde hålla tyst. Eller flytta isär. Eller flytta någon annanstans. Vill knacka på och be dem vara tysta, men vågar inte. De är bevisligen mkt ilskna, vill ogärna komma på kant med dem.

Fast...

Kanske inte så illa vara pojkvänslös - mina grannar avskräckande exempel. Grälade sex (6!) ggr i torsdags, en gång igår (var bortresta större delen av dagen), och nu är de igång igen. Ha förhållande onekligen mkt illa ibland.

Aldrig!

Kommer aldrig få en pojkvän igen. Aldrig aldrig någonsin. Lite ledsen. Vill shoppa.

Jahapp

Gick ut i onsdags. Träffade både biceps guy, som jag låg med i söndags, och killen han bor med, som jag kanske hånglade med samma vecka (har kodnamn duck, då hans rörelsemönster är påfallande likt en ankas). Biceps guy såg mig och gjorde high 5, sedan skildes vi åt. Ett högst tillfälligt möte, men inte mig emot. Duck var betydligt mer kärvänlig, kysste mig på kinden och ville prata. Märkligt. Kanske hade hans rumskompis inte berättat om vårt lilla rendezvous i söndags, kanske bryr han sig inte om det. Inte vet jag.

Frysa

Lägenhet mkt kall. Mkt trött på att betala 60 pund i månaden för elektricitet/värme, uthärdar därför kyla med varmvattenflaska på magen.
Gick ut iaf i söndags. Mkt trevlig kväll. Stor succé. Låg med yngling (går numera under arbetsnamnet biceps guy). Oops. Det startade utmärkt, han var lång, muskulös och ståtlig med mkt posh accent. Tyvärr avsevärt magplask då han visade sig vara mindre begåvad inom älskogens konst. Han tyckte iaf att jag var fantastisk (innan han lade benen på ryggen och försvann kl 5 på morgonen utan att bry sig om att ta mitt tfnnummer - romantiskt värre). Ytterligare en prekär detalj; det visade sig att han bor tillsammans med annan yngling som jag kanske eventuellt har hånglat med vid två tillfällen. Ska ut ikväll, båda två kommer med största sannolikhet vara där. Spännande.

Blä

Mkt deprimerad. Rugby social ikväll, betyder att Galaxy kommer vara fullt av muskulösa rugbyspelande ynglingar, samtliga fullt upptagna med att flirta och dansa och hångla med flickor. Andra flickor, flickor som inte tvingas sitta hemma och tröstäta choklad eftersom de inte har några kompisar alls i hela världen.

Söndag

Grinig. Utgång planerad ikväll, blir ej av. (Väsentligt yngre) kompis har föräldrar som krånglar och kräver att hon stannar hemma. Tråk, trist, blaha, blä, osv. Mkt dåligt humör nu. Läser om delar av hjärnan, mkt tråkigt, gör inget bättre. Ingen glädje i att veta vad the olfactory bulbs har för funktion. Vill dricka sprit och röka cigaretter och hångla med 20-åriga pojkar.

RSS 2.0